Volg ons via:
telefoonnummer

WordPress migreren

Het is van groot belang dat u zoveel mogelijk probeert gebruik te maken van de laatste versie van WordPress. Wanneer er een nieuwe WordPress versie wordt uitgebracht zal de support voor de verouderde WordPress versies met de jaren steeds minder worden waardoor uw WordPress website gevoeliger wordt voor hackers. Uiteraard is migreren niet altijd directe noodzaak, maar wanneer de support vanuit WordPress stopt zullen er geen nieuwe ontwikkelingen gedaan worden voor die versie en loopt u meer risico's met uw website.

Wanneer wij een nieuwe WordPress website ontwikkelen voor onze klanten doen wij dat altijd op basis van de laatste versie. Dat betekend dat u dus hoe dan ook een groot aantal jaren heel veel plezier heeft van uw website.

WordPress migreren van 3 naar de nieuwste WordPress versie

Als u werkt met een verouderde WordPress versie is het aan te raden over te schakelen naar een nieuwere versie. Een te oude WordPress versie wordt niet meer ondersteund vanuit WordPress en is dus gevoeliger wordt voor hacken. Uiteraard is het voorkomen van problemen met uw website beter dan genezen dus is het aan te raden op tijd over te stappen.

Hoe de migratie exact in z'n werk gaat is geheel afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment.

WordPress migreren naar andere server

Wanneer u besluit uw WordPress website te migreren naar een andere hosting provider dan kunnen wij u daarmee helpen, ongeacht of u wel of niet bij ons heeft gehost of komt hosten. Wij helpen u graag met de verhuizing van uw WordPress website!

WordPress database overzetten

Het moeilijkste van het verhuizen van een website is het overzetten van de database. Wij helpen u graag met het overzetten van de database!

wordpress overzetten naar ander domein

Het kan voorkomen dat u van domeinnaam wilt veranderen, dan helpen wij u graag bij het overzetten van de huidige WordPress omgeving naar de nieuwe domeinnaam.

WordPress migreren naar Joomla

Heeft u een Wordpress website en heeft u besloten met WordPress aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw Wordpress website te migreren naar WordPress.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

WordPress migreren naar Drupal

Heeft u een Drupal website en heeft u besloten met WordPress aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw Drupal website te migreren naar WordPress.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

WordPress migreren naar Typo3

Heeft u een Typo3 website en heeft u besloten met WordPress aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw Typo3 website te migreren naar WordPress.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

WORDPRESS-MANAGER

WordPress-manager is de WordPress expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom WordPress. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken. 
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw WordPress werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008.

 

 

chat