Volg ons via:
telefoonnummer

WordPress webdesign

U bent op zoek naar een unieke WordPress website voor uw bedrijf, vereniging, stichting of overheidsinstantie. WordPress-manager heeft jarenlange ervaring met WordPress en helpt u dus graag bij de realisatie van uw WordPress website. De website kan gebouwd worden op basis van een bestaand template of er kan een geheel custom-made template ontworpen worden. De keuze tussen beide is geheel afhankelijk van uw wensen en WordPress-manager voorziet in beide diensten. Lees hier meer over WordPress templates.


Goedkope WordPress website

Een website op basis van WordPress staat garant voor een zeer betaalbare website. Omdat de software vrij te verkrijgen is hoeft u daar al niet voor te betalen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een bestaand template waardoor de kosten voor het ontwerpen van een website ook nog eens weg vallen. Doordat WordPress-manager zeer ervaren is in het bouwen van WordPress websites kunnen wij de prijzen voor de ontwikkeling van een WordPress website zeer vriendelijk houden. 


WordPress webdesigner

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u kan helpen bij de ontwikkeling van uw WordPress website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


WordPress NL

In Nederland wordt WordPress veelvuldig gebruikt door kleinere, maar ook zeker door grotere bedrijven. Dit komt doordat WordPress zeer betrouwbaar en ontzettend gebruiksvriendelijk is. 


WordPress-Manager

WordPress-manager is de WordPress expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom WordPress. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken.
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw WordPress werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008.


Werkwijze WordPress-manager

Graag nemen wij samen met u uw wensen voor uw website met u door. Uiteraard denken wij met u mee om zo samen tot het gewenste resultaat te komen. Wanneer uw wensen in kaart gebracht zijn zullen wij u voorzien van een overzichtelijke offerte zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Na uw akkoord op de offerte kunnen we daadwerkelijk met de ontwikkeling van uw website aan de slag en zullen wij u regelmatig op de hoogte houden wat betreft de vorderingen.

Wanneer uw website geheel naar wens afgerond is zullen wij u een WordPress! training geven zodat u altijd en overal uw website zelf kunt onderhouden, zonder onze tussenkomst. Dat werkt snel, flexibel en is bovendien voor u kosteloos!


Hosting & Domeinnaam registratie

WordPress-manager verzorgt voor u tevens uw hosting en registreert voor de gewenste domeinnaam. Bekijk onze WordPress! hostingpakketten hier.


Portfolio

Al voor vele klanten hebben wij een website mogen ontwikkelen welke geheel naar tevredenheid is opgeleverd. Bekijk hier ons volledige portfolio. 

chat