Volg ons via:
telefoonnummer

WooCommerce koppelingen

WooCommerce is het webwinkel component voor websites die op basis van WordPress gebouwd zijn. Binnen WooCommerce is facturatie geen standaard optie. WooCommerce wordt internationaal ontwikkeld, maar we hebben te maken met lokale facturatie en belasting regels. Daarom is het verstandiger om de facturatie buiten de webwinkel te laten plaats vinden, maar u wilt er uiteraard geen extra werk van hebben!

Wij kunnen uw WooCommerce webwinkel koppelen aan de facturatie systemen factuursturen.nl, MoneyBird, Exact Online en Acumulus. Zo houdt u alle facturen (ook eventueel die van verkopen buiten we webwinkel) overzichtelijk op een plaats. De koppeling zorgt ervoor dat er automatisch een factuur aangemaakt wordt in het boekhoudsysteem bij een verkoop in uw webwinkel. Het werkt snel, nauwkeurig en geeft een enorme besparing op de administratie tijd (en dus kosten). 

woocommerce exact online

Exact Online, de online bedrijfssoftware voor boekhouding, administratie, urenregistratie, voorraadbeheer, CRM, salaris en projectadministratie. Kom ook ondernemen in de cloud.

Klik hier voor meer informatie over Exact online

woocommerce moneybird

Heel eenvoudig online je offerte of factuur maken. Overzicht, altijd op tijd de herinnering versturen. Krijg sneller je geld door iDEAL of Paypal op je factuur. Overal bereikbaar, ook via je iPhone.

Klik hier voor meer informatie over Moneybird

woocommerce acumulus

Acumulus is gemaakt voor de ondernemer en niet voor de boekhouder. U kunt als ondernemer uw volledige administratie zelf bijhouden en alle verplichte rapportages leveren zonder ervaring in het boekhouden.

Klik hier voor meer informatie over Acumulus

woocommerce factuursturen.nl

FactuurSturen.nl is de online applicatie waarmee eenvoudig facturen gemaakt, beheerd en verstuurd kunnen worden via de e-mail en reguliere post.

Klik hier voor meer informatie over Factuursturen.nl

Kosten voor de koppeling met bovenstaande boekhoudpakket en Woocommerce

Voor €195 (excl. BTW) per jaar heeft u al een koppeling met een van de bovenstaande boekhoudsystemen. U krijgt dan 1 licentie, de implementatie van de koppeling, het updaten van de koppeling en de uiteraard de nodige support waar nodig.


WordPress-manager

WordPress-manager is expert of het gebied van WordPress webshops. Heeft u vragen met betrekking tot uw WordPress webshop dan helpen wij u graag! U kunt ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het telefoonnummer 0294-760008.

 

chat