Volg ons via:
telefoonnummer

Cursus WordPress

Wanneer u uw WordPress website laat ontwikkelen door WordPress-manager dan krijgt u bij oplevering van uw website een cursus WordPress. Na deze cursus zult u in staat zijn helemaal zelf uw website te onderhouden. Uiteraard zullen wij u ondersteunen wanneer u er een keertje niet uit komt. Dat is onze service!


WordPress training

Het is ook mogelijk om via ons een (extra) WordPress training te volgen. Is uw kennis van WordPress bijvoorbeeld wat weg gezakt, bent u met een nieuwere WordPress versie gaan werken of wilt u uw kennis gewoon weer even ophalen? Dat kan! Wij kunnen een-op-een met u de WordPress mogelijkheden doorlopen zodat u na afloop weer prima in staat bent het onderhoud aan uw website zelf te verzorgen. 


WordPress-manager

WordPress-manager is de WordPress expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom WordPress. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken.
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw WordPress werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008.

 

chat